Advent u Budimpešti

04.12-5.12 -/- 11.12-12.12 -/- 18.12-19.12

*noćenje s doručkom u hotelu AQUINICUM 4*!!!
*uključen ulaz u Aronia Spa & Welness!!!

3 datuma

04.12-5.12 -/- 11.12-12.12 -/- 18.12-19.12

490 HRK

Plan putovanja

1.dan. SUBOTA
DAN (subota) Polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor, peron 502-506) u 05:00. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima i odlazak autobusom do CITADELE s pogledom na cijeli grad. Nakon pauze za slikanje nastavak vožnje do TRGA HEROJA pored kojeg se nalazi GRADSKI PARK s neobičnim dvorcem VAJDAHUNYAD, nastavak vožnje ANDRASSY BULEVAROM gdje se nalazi OPERA. Slobodno vrijeme na VACI ulici i uživanje u adventskom sajmu do 15:00. Mogućnost vožnje brodom po DUNAVU uz nadoplatu. Odlazak do hotela. Check inn i slobodno vrijeme za kupanje ili opuštanje u saunama. Navečer po želji odlazak u tradicionalnu ČARDU na večeru uz folklorni program. Noćenje.

2.dan. NEDJELJA
Doručak. Mogućnost odlaska do BUDIMSKOG DVORCA, RIBARSKE UTVRDE, CRKVE MATIJE KORVINA, KATEDRALE SV.STJEPANA, PARLAMENTA za one koji to žele. Ostatak grupe ostaje na kupanju do polaska u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb oko 23:00.

CIJENA :650 KN 490 KN

Pitanja i dodatne informacije

Dodatne informacije

Putovanje je zamišljeno kao kombinacija turističkog i istraživačkog putovanja. To znači da ćemo zajedno vidjeti sve što nam države i gradovi koje ćemo posjetiti pružaju, ali i da ćete imati dovoljno vremena za slobodno vrijeme, izlaske i jutarnje trježnjenje. Poanta puta je prvenstveno zabaviti se, ali i vidjeti što nam gradovi koje ćemo posjetiti, pružaju.

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* uz turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje, fakultativne izlete

Za putovanje je dovoljna osobna iskaznica.
Valuta u Mađarskoj je Forinta (1 eur – 300 HUF)

 

Dodatne informacije - COVID

 

*NIJE POTREBAN COVID TEST NI POTVRDA O PREBOLJENJU/VAKCINACIJI ZA ULAZAK U MAĐARSKU OD 23.6.2021,
Za povratak u Hrvatsku je potreban Antigenski

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 150 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

1 noćenje s doručkom u hotelu AQUINICUM 4*

Fakultativni izleti

Vožnja brodom po Dunavu – 12 eur,
Večera u čardi – 25 eur

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta

Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?

U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.

Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?

Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava