AMSTERDAM NOVA GODINA 2022

28.12.2021 – 02.01.2022

(AMSTERDAM)

*3 noćenja s doručkom u HILTON Garden INN Leiden 4*

28.12.2021 – 02.01.2022

1590 HRK

Plan putovanja

 

1. dan: ZAGREB – AMSTERDAM

Sastanak grupe na AUTOBUSNOM KOLODVORU u 19:00 sati. Noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz usputna stajanja i filmove.

2. dan: AMSTERDAM

Dolazak u AMSTERDAM u jutarnjim satima. Odlazak u razgledavanje grada u pratnji vodiča: KRALJEVSKA PALAČA, ŽIDOVSKA ČETVRT, TRG DAM, BRUSIONICA DIJAMANATA COSTER, KUĆA ANNE FRANK, REMBRANTOVA KUĆA. Neobavezan posjet Rijks muzeju i druge znamenitosti. Check – in u Hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje

3. dan: AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost fakultativnog odlaska na VELIKU HOLANDSKU TURU (DEN HAAG, SCHEVENINGEN, DELFT, ROTTERDAM). Noćenje.

4. dan: AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost fakultativnog odlaska na MALU HOLANDSKU TURU (ZAANSHE SCHANS, EDAM (tvornica sira i klompi), VOLENDAM, ALKMAAR). Povratak u hotel. Pripreme za NOVOGODIŠNJU NOĆ…  Doček NOVE GODINE na brojnim trgovima kojima AMSTERDAM obiluje. Noćenje

5. dan: AMSTERDAM

Doručak. Kasni check-out. Slobodno vrijeme u AMSTERDAMU. Polazak prema Zagrebu u poslijepodnevnim satima.

6. dan : ZAGREB

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

CIJENA - 1590 KN

Pitanja i dodatne informacije

COVID napomena

AZIMUT TRAVEL j.d.o.o u suradnji s partnerom organizira testiranje dan prije ili na sam dan putovanja po cijeni od 99kn po osobi za brzi antigenski test. Mogućnost testiranja po istoj cijeni i po povratku radi ukinuća izolacije.
U slučaju pozitivnog nalaza na testiranju kod ugovorenog partnera prije odlaska na putovanje Azimut travel osigurava povrat 50% iznosa za putovanje.
Za ulazak u državu potrebno je zadovoljiti jedan od dolje navedenih uvjeta ili posjedovati Digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 (dostupan od 1. srpnja 2021.) Uvjeti za ulazak:
• Cijepljen/a protiv bolesti COVID-19 (Potvrda o cijepljenju koju su izdala nadležna tijela ili zdravstvena služba. Certifikat vrijedi 14 dana nakon datuma primjene posljednje doze cjelokupnog rasporeda cijepljenja. Prihvaćaju se cjepiva koja je odobrila Europska agencija za lijekove, kao i cjepiva koja su završila postupak hitne uporabe Svjetske zdravstvene organizacije. Trenutačno su ova cjepiva ona koja proizvode Pfizer-Biontech, Moderna, Astra-Zeneca, Jansen/Johnson&Johnson, Sinovac i Sinopharm
• negativan rezultat testa, PCR ili brzi antigen s nazivom testa, datumom i vremenom ispitivanja, ispitnim centrom i rezultatom (samotestovi nisu valjani) (prihvaćeni i besplatni brzi testovi za građane grada Zagreba);
• oporavio/la se od bolesti COVID-19 (rezultat pozitivnog PCR testa vrijedi 180 dana).
Na putovanju nositelji digitalnog certifikata EU-a protiv bolesti COVID-19 imat će ista prava kao i građani posjećene države članice koji su cijepljeni, testirani ili oporavljeni.
Certifikatom se omogućuje standardizirano priznavanje statusa nositelja u pogledu cijepljenja, oporavka od bolesti COVID-19 ili rezultata testova. Svaka zemlja i dalje je odgovorna za definiranje vlastitih zahtjeva i pravila za ulazak, koji nisu standardizirani na razini EU-a. To znači da ono na što ćete imati pravo nakon predočenja ove potvrde ovisi o mjerama i pravilima ulaska koji su na snazi u vašoj zemlji odredišta.

Dodatne informacije

Putovanje je zamišljeno kao budget putovanje, dakle da vidite što je više moguće, a da na kraju imate cjeli dan u Amsterdamu slobodan.

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video), 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* Hilton Garden INN Leiden, ocjena 8,1 na booking.com,
transfer do Amsterdama i natrag za putnike koji ne idu na izlete, stručno vodstvo i organizacija puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete; dodatno zdravstveno osiguranje.

*NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 350 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

3 noćenja s doručkom u hotelu 4* Hilton Garden INN Leiden

(8.1 na booking.com)

Fakultativni izleti

– VELIKA HOLANDSKA TURA (25 Eur),
– MALA HOLANDSKA TURA (30 Eur),
– vožnja brodom po Amsterdamu 15€.

*PAKET FAKULTATIVA IZNOSI 100 EURA!!!

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava