PARIZ by RYANAIR

16.9.2021. – 19.9.2021.

*3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama!!!

*Avio takse uključene u cijenu aranžmana!!!

16.9. – 19.9.2021.

1990 HRK

Plan putovanja

 

1. dan ZAGREB – PARIZ (četvrtak)

Okupljanje putnika u zračnoj luci Zagreb u 18:30. Let za Pariz. Dolazak u Pariz u 21:50. Transfer do hotela. Noćenje.

2. dan PARIZ (petak)

Doručak. Odlazak u razgledavanje grada javnim prijevozom: EIFFELOV TORANJ, HOTEL DES INVALIDES, LATINSKA ČETVRT, SORBONNE, PANTHEON, LUXEMBURŠKI PARK, NOTRE DAME, SAINTE-CHAPELLE, PONT NEUF… Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada s javnim prijevozom: TROCADERO S POGLEDOM NA EIFFELOV TORANJ, MONTMARTRE, TRIJUMFALNA VRATA, ELIZEJSKE POLJANE, PLACE DE LA CONCORDE… Noćenje.

3. dan. PARIZ (subota)

Doručak. Fakultativni izlet u VERSAILLES (jedna od najposjećenijih turističkih atrakcija Europe). Obilazak dvorca Louisa XIV… Povratak u Pariz. Slobodno vrijeme. Mogućnost posjeta nekom od pariških muzeja Louvre, Musee d’Orsay, Musee Rodin i uživanja u prekrasnom Parizu. Fakultativna večernja vožnja brodom po Seini. Odlazak iz Pariza u večernjim satima. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan. PARIZ (nedjelja)

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska u zračnu luku oko 15:00. Let iz Pariza u 18:25. Dolazak u Zagreb u 20:25.

CIJENA - 1990 KN za prijave do 15.09.2021.

Pitanja i dodatne informacije

COVID napomena

AZIMUT TRAVEL j.d.o.o u suradnji s partnerom organizira testiranje dan prije ili na sam dan putovanja po cijeni od 99kn po osobi za brzi antigenski test. Mogućnost testiranja po istoj cijeni i po povratku radi ukinuća izolacije.
U slučaju pozitivnog nalaza na testiranju kod ugovorenog partnera prije odlaska na putovanje Azimut travel osigurava povrat 50% iznosa za putovanje.
Za ulazak u državu potrebno je zadovoljiti jedan od dolje navedenih uvjeta ili posjedovati Digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 (dostupan od 1. srpnja 2021.) Uvjeti za ulazak:
• Cijepljen/a protiv bolesti COVID-19 (Potvrda o cijepljenju koju su izdala nadležna tijela ili zdravstvena služba. Certifikat vrijedi 14 dana nakon datuma primjene posljednje doze cjelokupnog rasporeda cijepljenja. Prihvaćaju se cjepiva koja je odobrila Europska agencija za lijekove, kao i cjepiva koja su završila postupak hitne uporabe Svjetske zdravstvene organizacije. Trenutačno su ova cjepiva ona koja proizvode Pfizer-Biontech, Moderna, Astra-Zeneca, Jansen/Johnson&Johnson, Sinovac i Sinopharm
• negativan rezultat testa, PCR ili brzi antigen s nazivom testa, datumom i vremenom ispitivanja, ispitnim centrom i rezultatom (samotestovi nisu valjani) (prihvaćeni i besplatni brzi testovi za građane grada Zagreba);
• oporavio/la se od bolesti COVID-19 (rezultat pozitivnog PCR testa vrijedi 180 dana).
Na putovanju nositelji digitalnog certifikata EU-a protiv bolesti COVID-19 imat će ista prava kao i građani posjećene države članice koji su cijepljeni, testirani ili oporavljeni.
Certifikatom se omogućuje standardizirano priznavanje statusa nositelja u pogledu cijepljenja, oporavka od bolesti COVID-19 ili rezultata testova. Svaka zemlja i dalje je odgovorna za definiranje vlastitih zahtjeva i pravila za ulazak, koji nisu standardizirani na razini EU-a. To znači da ono na što ćete imati pravo nakon predočenja ove potvrde ovisi o mjerama i pravilima ulaska koji su na snazi u vašoj zemlji odredišta.

Dodatne informacije

– NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– povratni let ZAGREB – PARIZ -ZAGREB kompanijom Ryanair
– sve pristojbe zračnih luka, takse u hotelu i transferi zračna luka – hotel –zračna luka
– malu ručnu prtljagu dimenzija do 40cm x 20cm x 25cm
– 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu u Parizu
– razgledi prema programu, stručno vodstvo, i organizacija puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete; dodatno zdravstveno osiguranje. npr. Seina – 15 eur
– Dnevna karta za javni prijevoz u Parizu – 17.5 eur(obavezna nadoplata)
– Nadoplata za dodatnu prtljagu dimenzija 55cm x 40cm x 20cm (10kg) – 20 eur (neobavezno)

– Po pravlima RyanAir-a svaka osoba sjedi odvojeno, moguće je organizirati sjedenje za dvije ili više osoba zajedno,
uz nadoplatu od 7 EUR po osobi po smjeru

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 350 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

*3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama!!!

Više info uskoro…

Fakultativni izleti

– SEINA (15 Eur),

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava