PARIZ & NORMANDIJA NOVA GODINA 2023

28.12.2022. – 02.01.2023

28.12.2022. – 02.01.2023

1590 HRK = 211,03 EUR

Plan putovanja

 

1.dan ZAGREB
Polazak u 15:00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-504). Vožnja kroz Austriju i Njemačku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. PARIZ
Dolazak u Pariz u prijepodnevnim satima. Odlazak u razgledavanje grada javnim prijevozom: EIFFELOV TORANJ, HOTEL DES INVALIDES, LATINSKA ČETVRT, SORBONNE, PANTHEON, LUXEMBURŠKI PARK, NOTRE DAME, SAINTE-CHAPELLE, PONT NEUF… Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak u razgled grada s javnim prijevozom: TROCADERO S POGLEDOM NA EIFFELOV TORANJ, MONTMARTRE, TRIJUMFALNA VRATA, ELIZEJSKE POLJANE, PLACE DE LA CONCORDE… Noćenje.

3. dan. PARIZ – NORMANDIJA (LE MONT ST. MICHEL)
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Normandiju. Vožnja po obali Côte Fleurie. Odlazak prema OTOKU SAMOSTANU MONT ST. MICHEL – OTOKU KOJI JE 6 SATI OTOK, A 6 SATI KOPNO (PLIMA-OSEKA), “ČUDO ZAPADNOG SVIJETA”, kojeg su osnovali benediktinci. Povratak u Pariz u večernjim satima.

4. dan. PARIZ

Doručak. Fakultativni izlet u FOUNTAINE BLEAU (jedna od najposjećenijih turističkih atrakcija Francuske). Obilazak dvorca (ulaznica uključena u cijenu izleta). Povratak u Pariz. Slobodno vrijeme. Mogućnost posjeta nekom od pariških muzeja Louvre, Musee d’Orsay, Musee Rodin i uživanja u prekrasnom Parizu. Povratak u hotel i pripreme za proslavu Nove Godine. Proslava Nove Godine na Elizejskim Poljanama. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan. PARIZ
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme. Fakultativna večernja vožnja brodom po Seini. Odlazak iz Pariza u večernjim satima.

6. dan : ZAGREB

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA : 1590 KN = 211,03 EUR

fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna.

Pitanja i dodatne informacije

Dodatne informacije

– NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!

Cijena aranžmana po osobi uključuje:
– 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu u Parizu
– razgledi prema programu, stručno vodstvo, i organizacija puta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete; dodatno zdravstveno osiguranje. npr. Seina – 20 eur
– Dnevna karta za javni prijevoz u Parizu – 15 eur(obavezna nadoplata)

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 350 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

*3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama!!!

Više info uskoro…

Fakultativni izleti

MONT ST. MICHEL 55 eur
FONTAINE BLEAU 25 eur (15 eur za do 25 godina),
krstarenje SEINOM 20 eur
PAKET FAKULTATIVA – 80 EUR (70 EUR do 25 god)

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava

Putovanje je popunjeno – pogledajte naša ostala putovanja

LONDON NOVA GODINA 2023

30.12.2022. – 8.1.2023

1990 HRK

PORTUGAL - NOVA GODINA 2023.

29.12.2022 – 7.1.2023.

1990 HRK