Vikend u Budimpešti

03.-04.07.2021
*NIJE POTREBAN COVID TEST NI POTVRDA O PREBOLJENJU/VAKCINACIJI ZA ULAZAK U MAĐARSKU OD 23.6.2021,
*Hotel 4* s doručkom!!!

03.07-04.07.2021

490 HRK

Plan putovanja

1.dan. ZAGREB – BUDIMPEŠTA
Polazak autobusa u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja prema Budimpešti uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta. Po dolasku u Budimpeštu razgled grada u pratnji vodiča: CITADELA- utvrda iz 19. stoljeća s čijih se bedema pruža jedan od najljepših pogleda na grad, POVIJESNI BUDIM S KRALJEVSKOM PALAČOM, RIBARSKA UTVRDA, CRKVA SV.MATIJAŠA… Šetnja Vaci ulicom- jednom od najpoznatijih ulica u Budimpešti, VÖRÖSMARTY. Smještaj u hotel i kraći odmor. Fakultativno večera u čardi (tipičnom mađarskom restoranu sa muzikom i folklornim programom). Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan. BUDIMPEŠTA – ZAGREB
Doručak. Nastavak razgledavanja grada u pratnji vodiča: TRG HEROJA- Vjerojatno najdojmljiviji trg u Budimpešti, smjestio se na kraju avenije Andrássy, često zvane ‘Avenija kulture’, zbog brojnih kulturnih znamenitosti koje su se u njoj smjestile, među kojima je svakako najpoznatija OPERA, PARLAMENT- zasigurno najpoznatiji simbol Budimpešte. To golemo zdanje treći je po veličini parlament u svijetu i drugi u Europi, odmah iza onog u Bukureštu, CRKVA SV.STJEPANA- Najveća crkva u gradu i može primiti oko 8 000 vjernika. Mađari je često zovu ‘bazilika’ kako bi dočarali njezinu veličinu i značaj najveće crkve u cijeloj državi, SINGOGA- druga najveća sinagoga u svijetu odmah iza one u New Yorku… Slobodno vrijeme za shopping ili posjet nekoj od aktualnih izložbi. Fakultativna vožnja brodom po Dunavu. Odlazak prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA :650 KN 490 KN

Pitanja i dodatne informacije

Dodatne informacije

Putovanje je zamišljeno kao kombinacija turističkog i istraživačkog putovanja. To znači da ćemo zajedno vidjeti sve što nam države i gradovi koje ćemo posjetiti pružaju, ali i da ćete imati dovoljno vremena za slobodno vrijeme, izlaske i jutarnje trježnjenje. Poanta puta je prvenstveno zabaviti se, ali i vidjeti što nam gradovi koje ćemo posjetiti, pružaju.

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* uz turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje, fakultativne izlete

Za putovanje je dovoljna osobna iskaznica.
Valuta u Mađarskoj je Forinta (1 eur – 300 HUF)

 

Dodatne informacije - COVID

 

*NIJE POTREBAN COVID TEST NI POTVRDA O PREBOLJENJU/VAKCINACIJI ZA ULAZAK U MAĐARSKU OD 23.6.2021, NE TREBA NI ZA POVRATAK U HRVATSKU,
PUTUJE SE SLOBODNO!!!

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 150 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

1 noćenje s doručkom
U hotelu 4* u Budimpešti

Više informacija uskoro…

Fakultativni izleti

Vožnja brodom po Dunavu – 12 eur,
Večera u čardi – 25 eur

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta

Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?

U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.

Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?

Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava