ISTANBUL - Prvomajsko putovanje

28.04. - 03.05.2020.

3 noćenja s doručkom u hotelu 4*!!!

28.04. - 03.05.2020.

1290 HRK

Plan putovanja

 

1. dan: ZAGREB – ISTANBUL (utorak)

Polazak autobusa u 13:00 s Autobusnog kolodvora (peroni 502-504). Noćna vožnja kroz Srbiju i Bugarsku.

2. dan: ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u poslijepodnevnim satima. Smještaj u hotel. Odlazak na BOSPOR, pogled na brojne drvene kuće, stare palače i mostove koji povezuju dva kontinenta. Posjet sjedištu posljednjih osmanskih sultana, DOLMABAHČE SARAJU palači sultana Abdulhamida II, iz 19. st. gdje se vidi sva raskoš osmanlijskih palača. Odlazak na TAKSIM – glavni trg. Slobodno poslijepodne. Mogućnost fakultativne večere sa folklornim programom: trbušne plesačice, tradicionalni folklorni plesovi i običaji. Noćenje.

3. dan: ISTANBUL

Doručak. Razgled starog CARIGRADA javnim prijevozom u pratnji vodiča: AJA SOFIJA, PODZEMNA CISTERNA, TEODOZIJEVE ZIDINE, SULEJMANOVA DŽAMIJA IZ 16. ST., PLAVA DŽAMIJA, TOPKAPI SARAJ, HIPODROM…. POSJET GRAND BAZAARU, sa preko 4000 dućana gdje će svatko pronaći nešto za sebe. Slobodno vrijeme za šoping i vlastite programe. Povratak u hotel. Po želji izlazak u neki od klubova. Noćenje.

4. dan: ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za vlastite programe. Mogućnost fakultativnog odlaska na vidikovac ČAMLIĐA na azijskoj strani grada s kojega se pruža pogled na sve četiri strane svijeta, Mramorno more i sve mostove u gradu te na europski i azijiski Istanbul. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan: ISTANBUL

Doručak. Odjava iz hotela i slobodno vrijeme za shopping na GRAND BAZAAR-u. Oko 18:00 sati sastanak grupe u centru i polazak prema Zagrebu.

6. dan: ZAGREB

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.


Photo: @AndreyKr

CIJENA- 1290 KN za prijave do 31.03.2020

Pitanja i dodatne informacije

Dodatne informacije

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, WC), 3 noćenja s doručkom u hotelu 4 *u Istanbulu, razgledi prema programu, stručno vodstvo i organizacija puta.  

Cijena aranžmana ne uključuje: 

Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete;
Dodatno zdravstveno osiguranje

VAŽNO: BESPLATNA VIZA

*NA PUTOVANJE JE OBAVEZNO IĆI S PUTOVNICOM!!!

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 450 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

Organizirano je noćenje u Hotelu s 4 zvjezdice.

VIŠE info uskoro..

 

Fakultativni izleti

– SULTANAHMET paket ulaznica – 45€,
– vožnja brodom po Bosporu  – 25€,
– Čamliđa – 15€,  
– tradicionalna večera sa folklornim programom – 40€,
– Dolmabahce – 20€

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava