O NAMA / KONTAKT

Drugačija putnička agencija za mase!

MISIJA I VIZIJA

Azimut Travel agencija projekt je nekolicine prijatelja, dugogodišnjih turističkih djelatnika, vodiča, pratitelja i marketinških stručnjaka.

Dugo godina smo putovali, istraživali, radili za druge, a onda odlučili krenuti sami i dati tržištu te putnicima nešto što nijedna trenutno postojeća agencija ne nudi, i to po neviđeno pristupačnim cijenama.

Ciljamo i mlado i staro, avanturiste i pacifiste, no prvenstveno nam je važno vidjeti što više i doživjeti najviše. Zabava je naravno također u prvom planu, s nama jednako putuju i studenti i putnici starije životne dobi, diskriminacije nema, a naravno nemamo ništa protiv bilo kakvog dogovora.

Opušteni smo, ali se držimo programa. Razgledavamo do nemilosti, ali znamo i izaći u noćni život. Zabava nam je i ispijanje vina ili piva po sobama, ali i bezgranično hodanje po umjetničkim galerijama ili romantične vožnje brodom po rijekama i kanalima.

Volimo opuštene, otvorene ljude, ljude kojima nije problem voziti se autobusom ili brodom cijelu noć, ljude koji vole hodati i razgledavati, ljude koji imaju dušu i smisao za lijepo, ali i nekonvencionalno, drugačije.

Jednako nam je cool spavati po hostelima s nepoznatim ljudima i imati vlastitu pozlaćenu sobu u eminentnim hotelima u centrima gradova. Jednako nam je cool skupa večera u pariškom restoranu i kobasica ili kebab na ulicama Berlina.

Jednako nam je cool sauna ili bazen kao i prljavi ruski vlak.

Predrasuda nemamo, nemojte ih imati ni vi. S nama možete vidjeti i doživjeti nešto što ni s kim drugim ne možete, u kratko vrijeme možete proputovati pola Europe i vidjeti čuda, a sve to po najnižim cijenama na tržištu!

Budite i vi dio Azimuta!

KONTAKT

Azimut Travel j.d.o.o. turistička agencija
Zagreb, Susedgradski vidikovec 40
Radno vrijeme : ponedjeljak – petak, 09 – 17h
GSM: +(00) 385 (0)91 587 6103

Info i prijave: info@azimut-travel.hr

Najnovija putovanja

#ajmonaput

Info

Dragi naši Azimutovci

Od 25.01 do 01.02 smo dostupni samo na

Telefonski pozivi će biti odbijeni zbog roaming-a.