1790 €

AZIMUTOVA AZIJA

(HONG KONG – SINGAPUR – KUALA LUMPUR- MACAO)

Blještavilo Hong Konga, neponovljivi Macao, Infinity pool na 200m u Kuala Lumpuru i šećer na kraju – moćni Singapur, sve u 12 dana samo s Azimutom ovog proljeća*

Polazak:

12.02.2024

Povratak:

22.02.2024

Plan putovanja

1.dan Okupljanje na aerodromu u Zagrebu dva sata prije leta. Let u 09:05h iz Zagreba za Dohu. Dolazak u Dohu i premještaj na let za KUALA LUMPUR.

2.dan: Dolazak u Kuala Lumpur u poslijepodnevnim satima i smještaj u hotel. Odmor na bazenu na 200m visine s pogledom na PETRONAS tornjeve. Noćenje.

3.dan: Razgled grada: Stari centar sa pripadajućim TRGOM MERDEKA, DŽAMIJA JAMEK, TUGU NEGARA. Zatim se zapućujemo prema poslovnom centru Kuala Lumpura gdje se nalazi šoping centar BUKIT BINTANG te neizostavni PETRONAS TWIN TOWERS. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.dan: Danas odlazimo do poznatih BATU PEĆINA: kombinacije prirodnog spektakla i ljudskih tvorevina. Unutar ogromne spilje sa otvorenim krovom, nalazi se hinduistički hram. Do samog ulaza u spilju vodi 272 stepenice koje čuva ogromni kip lorda Murugana, hinduističkog božanstva. Noćenje.

5.dan: Slobodan dan za vlastito otkrivanje grada. Mogućnost fakulativnog odlaska u GENTING HIGHLANDS, poznato malezijsko odmaralište u planinama s najvećim hotelom na svijetu – ONE WORLD. Noćenje.

6.dan: Odjava iz hostela i odlazak za Singapur. Dolazak u Singapur i transfer do hostela metroom. Smještaj u kapsula hostel. Odlazak u razgled grada. Singapur je 2016.proglašen najskupljim gradom na svijetu, zovu ga i Švicarskom Jugoistočne Azije, a njegova posebnost leži u miješanom stanovništvu u kojem prevladavaju potomci Kineza, Tamila i Malajaca. Istražujemo njegovu povijest i sadašnjost, a arrhitektura grada nam pokazuje budućnost. Posjetit ćemo Raffles hotel, jedan od najstarijih postojećih hotela u Singapuru u kojem je nastao i poznati koktel Singapore Sling. Potom nastavljamo do Kineske četvrti u samom centru grada i kušamo svjetski poznati singapurski street-food, te stajemo kod simbola grada, MERLIONA ili Singhe (što znači lav) po kojem je grad i dobio ime. Nastavljamo prema GARDENS BY THE BAY, prekrasnim parkovima a u sumrak se vraćamo prema MARINA BAYU kako bi gledali prekrasan festival svjetlosti. Slobodno vrijeme. Noćenje.

7.dan: Slobodan dan za samostalno obilaženje atrakcija kojima Sinagapur obiluje.Navečer obilazak famoznog disktrikta GEYLANG. Noćenje.

8.dan: Napuštanje smještaja u jutarnjim satima. Polazak do zračne luke i let za Hong Kong. Dolazak u ‘Biser istoka’. Transfer metroom do smještaja. Navečer mogućnost odlaska do HONG KONG HARBOUR, gdje se svake večeri održava show SIMFONIJA SVJETLA, spektakularan prikaz laserskih zraka. Noćenje.

9.dan: Odlazak u razgled grada. SHEUNG WHAN – KOWLOON – CENTRAL ESCALATORS – VICTORIA PEAK – TSIM SHA TSUI – LADIES MARKET. Poslijepodne odlazak na žičaru i posjet velikom brončanom budi na otoku LANTHAM i posjet selu NGONG PING. Noćenje.

10.dan: Napuštanje smještaja u jutarnjim satima. Odlazak u Macao, grad-državu koju zovu Las Vegas Orijenta. Smještaj i razgled stare gradske jezgre: MACAO TOWER – FISHERMANS WHARF – RUINS OF ST. PAUL. Noćenje.

11.dan: Check-out i slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Transfer do zračne luke u Hong Kongu i let za Dohu.

12.dan: Dolazak u Dohu i premještaj na let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Smještaji:
Kuala Lumpur – hotel s infintiy pool-om, Singapur – kapsula hostel, Hong Kong i Macao – hotel 3/4*.
Prijava i uvjeti plaćanja:
Skeniranu prvu stranu važeće putovnice (koja vrijedi još minimalno 6 mjeseci) potrebno je dostaviti do 2 mjeseca prije puta, inače agencija ne snosi odgovornost od izdavanja karata sa pogrešnim podacima.
Minimalan broj putnika je 10
Molimo vas da prije uplate aranžmana pročitate Ugovor o putovanju i Opće uvjete i uputstva za turističke aranžmane objavljene na web stranici agencije.
Agencija zadržava pravo otkaza putovanja do 21 dan prije početka putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika!
Prilikom prijave potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 400 eur kako bi vam garantirali vašu rezervaciju. Ostatak iznosa je potrebno uplatiti do 30 dana prije početka putovanja.
– povratni let avionom na relaciji Zagreb – Doha – Kuala Lumpur – Hong Kong – Zagreb
– transfer autobusom Hong Kong -Macao i Macao –Hong Kong (zračna luka)
– sva noćenja navedena u programu, transferi od zračne luke do smještaja u oba smjera
– kompletna organizacija i vođenje puta
– turističkog pratitelja tijekom putovanja
– zrakoplovne pristrojbe
osobne troškove, korištenje javnog prijevoza pri razgledima, ulaznice za hramove i lokalitete koji se posjećuju. Preporuka cca 500 – 600 eura ‘džeparca’.
Vize NISU POTREBNE ZA ULASKE u zemlje obuhvaćene programom, samo važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od datuma odlaska iz zadnje zemlje u programu.

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 500-600 eura za suvenire i osobne potrebe.

Smještaj

Kuala Lumpur – hotel s infintiy pool-om, Singapur – kapsula hostel, Hong Kong i Macao – hotel 3/4*.

Fakultativni izleti

Više informacija uskoro!

Cijena

0
Za prijave do 29.02.2024.
Prijava

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?

Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Najnovija putovanja

#ajmonaput

Info

Dragi naši Azimutovci

Od 25.01 do 01.02 smo dostupni samo na

Telefonski pozivi će biti odbijeni zbog roaming-a.