99 €

BEOGRAD VALENTINOVO – VOL 2

* noćenje s doručkom u hotelu 3*!!!

Izlet u Novi Sad!!!

Polazak:

17.02.2024

Povratak:

18.02.2024

Plan putovanja

1.DAN : BEOGRAD
Polazak iz Zagreba u 06:00. Dolazak u Beograd i razgled grada : PARK KALEMEGDAN, BEOGRADSKA TVRĐAVA, POBEDNIK, SPOMENIK ZAHVALNOSTI FRANCUSKOJ, FONTANA BORBA, UŠĆE SAVE U DUNAV, SAHAT KULA, VOJNI MUZEJ, PARK DINOSAURA, KNEZ MIHAJLOVA ULICA, TERAZIJSKA ČESMA, HOTEL MOSKVA, TRG REPUBLIKE, NARODNI MUZEJ, NARODNO KAZALIŠTE, HRAM SVETOG SAVE. Prijava u hotel. Mogućnost fakultativnog krstarenja po Dunavu. Odlazak do poznate SKADARLIJE na večeru. Noćenje.


2.DAN : BEOGRAD –NOVI SAD
Odjava iz hotela i slobodno vrijeme do polaska za Zagreb. Mogućnost fakultativnog izleta ‘Ponos Jugoslavije’: Odlazak do stadiona MARAKANA, posjet KUĆI CVEĆA gdje je pokopan Josip Broz Tito i POVIJESNOM MUZEJU (ulaznica uključena u cijenu izleta). Potom nastavljamo prema AVALI, 207m visokom tornju s pogledom na Beograd (ulaznica uključena u cijenu izleta), te potom obilazak SPOMENIKA NEZNANOM JUNAKU, našeg kipara Ivana Meštrovića. U popodnevnim satima nestrpljivo stižemo u NOVI SAD, europsku prijestolnicu kulture 2022. godine te upravno, gospodarsko i političko središte pokrajine VOJVODINE. Grad je to u koji je teško ne se zaljubiti na prvu! Jednostavno očarava posjetitelje svojom šarmantnom arhitekturom i veselom atmosferom! Šećemo ulicama, a u glavi odzvanjaju pjesme Đorđa Balaševića i Zvonka Bogdana.
Dolazimo do TRGA SLOBODE nasred kojeg pozornost plijeni novosadska KATEDRALA, rimokatolička crkva Imena Marijinog. Iz daleka upečatljiv je njezin toranj visok je 72 metra sa satom na sve četiri strane. Nastavljamo DUNAVSKOM ULICOM, jednom od najstarijih u gradu te omiljenim šetalištem Novosađana, ali i turista u čijoj se blizini nalazi DUNAVSKI PARK, zelena gradska oaza, te MUZEJ VOJVODINE.
Šećer na kraju razgleda jest simbol Novog Sada – PETROVARADINSKA TVRĐAVA, smještena na desnoj obali Dunava. Izgradili su je austrougarski vojnici u 18. stoljeću, kao zaštitu od Turaka koji su predstavljali stalnu prijetnju zapadnoj Europi. Najvažniji „stanovnik“ tvrđave je PETROVARADINSKI SAT, kojeg nazivaju još i „PIJANI SAT“. Ime je dobio po tome što mala kazaljka pokazuje minute, a velika sate, što naravno zbunjuje posjetitelje. Koji je razlog tome? Nećemo vam odmah otkriti, saznajte sve zanimljivosti o gradu od našeg vodiča!
Polazak prema Hrvatskoj u kasnijim poslijepodnevnim satima. Povratak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

*NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), noćenje s doručkom u hotelu 3* te doručkom , razglede prema programu, stručno vodstvo i organizacija puta.
Boravišna taksa – 1,5 eur po osobi po noćenju (obavezna nadoplata u hotelu), Krstarenje dvije rijeke – 15 eur, Izlet ‘Ponos Jugoslavije’- 15eur

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 150 eura za suvenire i osobne potrebe.

Smještaj

Noćenje s doručkom u hotelu 3*!!!

Fakultativni izleti

Krstarenje dvije rijeke - 15 eur
Izlet ‘Ponos Jugoslavije’- 15eur

Cijena

0
Prijava

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?

Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Najnovija putovanja

#ajmonaput

Info

Dragi naši Azimutovci

Od 25.01 do 01.02 smo dostupni samo na

Telefonski pozivi će biti odbijeni zbog roaming-a.