149 €

NIZOZEMSKA & BELGIJA – JESEN 2024. VOL2

(AMSTERDAM – ROTTERDAM – GENT – BRUGGE - GIETHOORN)

*4 noćenja u dvokrevetnim sobama!!!!!

Polazak:

20.10.2024

Povratak:

26.10.2024

Plan putovanja

1. dan: ZAGREB – AMSTERDAM

Polazak autobusa u 15:00h s Autobusnog kolodvora (peron 502-504). Noćna vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Njemačku uz stajanja i filmske projekcije tokom puta.

2. dan: AMSTERDAM

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim satima. Razgled grada. U obilasku grada gdje ćemo vidjeti SINGELGRACHT kanal, poznati klub Paradiso smješten u nekadašnjoj crkvi, HARD ROCK CAFE AMSTERDAM, MAX EUWEPLEIN, HOLLAND CASINO, LEIDSEPLEIN, MUSEUMPLEIN, DAM SQUARE, KUĆA ANNE FRANK. Slobodno vrijeme za ručak. Na kraju dana razgled RED LIGHT DISTRICTA. Slobodno vrijeme, transfer do smještaja. Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM (VELIKA HOLANDSKA TURA)(DEN HAAG – DELFT – ROTTERDAM)

Odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet ili slobodno vrijeme u Amsterdamu : uputit ćemo se u SCHEVENINGEN, najpoznatije nizozemsko ljetovalište, te na putu prema Den Haagu vidjeti i haški sud. Razgledat ćemo centar DEN HAAGA i imati slobodno vrijeme za ručak i kavu te se uputiti u DELFT – po mnogima najljepši grad Nizozemske. Nakon razgleda Delfta za kraj dana – ROTTERDAM – suprotnost Amsterdamu. Vidjet ćemo grad koji je nakon razaranja u 2.svjetskom ratu izgrađen iznova i jedan je od najmodernijih gradova svijeta – kuće u zraku iznad ceste kako bi se uštedio prostor, ‘zgrada olovka’, nevjerojatni MARKTHAL. Vidjet ćemo I staru luku te jedinu obnovljenu staru građevinu – LAURENSKERK. Slobodno vrijeme. Povratak u večernjim satima. Noćenje.

4. dan: AMSTERDAM (BISERI BELGIJE) (GENT – BRUGGE)

Odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet u Belgiju ili slobodno vrijeme u Amsterdamu : Posjetit ćemo 2 najljepša grada Belgije – BRUGGE i GHENT. Vožnja do Bruggea i razgled grada : TRG MARKT, poznati zvonik, BAZILIKA SVETE KRVI, gradska vijećnica, kanal Dijver, muzej Groeninge, muzej Memling, najstarija kuća u gradu- SINT-JANSSPITAAL. Slobodno vrijeme. Odlazak do Ghenta i razgled grada : katedrala SINT-BAAFSKATHEDRAAL, zvonik, fascinantna utvrda GRAVENSTEEN, vijećnica, stari plac, kanal Graslei s prekrasnim kućama… slobodno vrijme do povratka u kasnim večernjim satima. Noćenje.

5. dan: AMSTERDAM (VELIKA POVIJESNA TURA) (ZAANDAM-VOLENDAM-EDAM-ZWOLLE-GIETHORN)

Odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet ili slobodno vrijeme u Amsterdamu. Razgled započinjemo odlaskom u ZAANSE SCHANS – prekrasan krajolik s vjetrenjačama, kanalima i starim kućama, zatim nastaljamo  dolaskom u VOLENDAM – najljepši ribarski gradić u Nizozemskoj, posjet sirani u gradu Edamu gdje ćemo imati besplatnu degustaciju sira, vina i nizozemskih slatkiša te prezentaciju izrade klompi.  Tokom izleta vidjet ćemo ogromnu branu MARKERWAARDDIJK. Potom ćemo posjetiti ZWOLLE.  Nakon razgleda i slobodnog vremena odlazimo do bajkovitog GIETHOORNA – gradića bez cesta gdje se možemo šetati ili voziti brodićem kroz prekrasni krajolik. Povratak u večernjim satima. Noćenje.

6. dan : AMSTERDAM

Odjava iz smještaja u jutarnjim satima i odlazak u Amsterdam. Dolazak u Amsterdam oko 11:00. Slobodan dan za istraživanje brojnih muzeja kojima Amsterdam obiluje. U poslijepodnevnim satima mogućnost vožnje brodom po kanalima. Okupljanje grupe u večernjim satima i noćna vožnja prema Zagrebu.

7. dan : ZAGREB

Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima

ZA PUTOVANJE JE DOVOLJNA OSOBNA ISKAZNICA!!!!!!!

Putovanje je zamišljeno kao budget putovanje, dakle da vidite što je više moguće, a da na kraju imate cjeli dan u Amsterdamu slobodan. Smještaj je dobar i provjeren, ali udaljen od Amsterdama oko 1h vožnje. Bungalovi se sastoje od 3 dvokrevetne sobe sa zajedničkom kuhinjom i kupaonicom. Putnici koji ne idu na izlete mogu koristiti kombinaciju javnog prijevoza i vlaka do Amsterdama. Turistička taksa je 2 eur po osobi po danu i obavezna je, ako želite jednokrevetnu sobu unutar bungalova doplata je 70EUR). Budući da prvi i zadnji dan koristimo metro, molimo imajte na umu na obavezan trošak od 7,5 eur po danu, ta dva dana.
Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video)
4 noćenja u bungalovima Oostappen Vakantiepark Arnhem
Stručno vodstvo i organizacija puta.
Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete
Dodatno zdravstveno osiguranje.

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 350 eura za suvenire i osobne potrebe.

Smještaj

4 noćenja u dvokrevetnim sobama!!!!!

Fakultativni izleti

BISERI BELGIJE (40 Eur)
VELIKA HOLANDSKA TURA (30 Eur)
VELIKA POVIJESNA TURA (30 Eur)
Vožnja brodom po Amsterdamu 20€.

U SLUČAJU DA SE ODLUČITE ZA SVE FAKULTATIVE UMJESTO 120EUR PLAĆATE 100 EUR!!!!!!!!

Cijena

0
za prijave do 1.7.2024.
Prijava

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?

Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Najnovija putovanja

#ajmonaput

Info

Dragi naši Azimutovci

Od 25.01 do 01.02 smo dostupni samo na

Telefonski pozivi će biti odbijeni zbog roaming-a.