269 €

PARIZ & NORMANDIJA PROLJEĆE 2024.

*3 noćenja s doručkom u hotelu 3* za vrijeme školskih praznika!!!

Polazak:

01.04.2024

Povratak:

06.04.2024

Plan putovanja

1.dan ZAGREB

Polazak u 14:00 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-504). Vožnja kroz Austriju i Njemačku uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

2.dan. PARIZ

Dolazak u Pariz u prijepodnevnim satima. Odlazak u razgledavanje grada javnim prijevozom: EIFFELOV TORANJ, LATINSKA ČETVRT, SORBONNE, PANTHEON, NOTRE DAME, PONT NEUF…. Kraći odmor za ručak, nastavak razgleda: TROCADERO S POGLEDOM NA EIFFELOV TORANJ, MONTMARTRE, TRIJUMFALNA VRATA, ELIZEJSKE POLJANE, PLACE DE LA CONCORDE… Smještaj u hotel i noćenje.

3. dan. PARIZ – NORMANDIJA (LE MONT ST. MICHEL)

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u Normandiju. Vožnja po obali Côte Fleurie.  Odlazak prema OTOKU SAMOSTANU MONT ST. MICHEL – OTOKU KOJI JE 6 SATI OTOK, A 6 SATI KOPNO (PLIMA-OSEKA), “ČUDO ZAPADNOG SVIJETA”, kojeg su osnovali benediktinci. Povratak u Pariz u večernjim satima.

4. dan. PARIZ

Doručak. Fakultativni izlet u FOUNTAINE BLEAU (jedna od najposjećenijih turističkih atrakcija Francuske). Obilazak dvorca (ulaznica uključena u cijenu izleta). Povratak u Pariz. Slobodno vrijeme. Mogućnost posjeta nekom od pariških muzeja Louvre, Musee d’Orsay, Musee Rodin i uživanja u prekrasnom Parizu. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan. PARIZ

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme. Fakultativna večernja vožnja brodom po Seini. Odlazak iz Pariza u večernjim satima.

6. dan : ZAGREB

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!

U cijenu su uključena 3 noćenja s doručkom u hotelu u Parizu (dvokrevetne sobe),
stručno vodstvo i organizacija putovanja.
– Ulaznice za pojedine objekte i lokalitete;
– Dnevne izlete npr. Seina (nadoplata je 20 eur)
– Dodatno zdravstveno osiguranje.
– Dnevna karta za javni prijevoz u Parizu – 15 eur(obavezna nadoplata)

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 350 eura za suvenire i osobne potrebe.

Smještaj

*3 noćenja s doručkom u hotelu 3*

Fakultativni izleti

MONT ST. MICHEL 55 eur
FONTAINE BLEAU 25 eur (15 eur za do 25 godina)
Krstarenje SEINOM 20 eur

PAKET FAKULTATIVA – 80 EUR (70 EUR do 25 god)

Cijena

0
Prijava

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?

– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Najnovija putovanja

#ajmonaput

Info

Dragi naši Azimutovci

Od 25.01 do 01.02 smo dostupni samo na

Telefonski pozivi će biti odbijeni zbog roaming-a.