BEOGRAD - VALENTINOVO

12.2. – 13.2.2022

* noćenje s doručkom u hotelu 4*
s uključenim aquaparkom, bazenima i saunama!!!

12.2. – 13.2.2022

490 HRK

Plan putovanja

 

1.DAN : BEOGRAD

Polazak iz Zagreba (peroni 502-506) u 06:00. Dolazak u Beograd oko 14 sati i prijava u hotel. Kratki odmor i razgled grada : PARK KALEMEGDAN, BEOGRADSKA TVRĐAVA, POBEDNIK, SPOMENIK ZAHVALNOSTI FRANCUSKOJ, FONTANA BORBA, UŠĆE SAVE U DUNAV, SAHAT KULA, VOJNI MUZEJ, PARK DINOSAURA, KNEZ MIHAJLOVA ULICA, TERAZIJSKA ČESMA, HOTEL MOSKVA, TRG REPUBLIKE, NARODNI MUZEJ, NARODNO KAZALIŠTE, HRAM SVETOG SAVE. Mogućnost fakultativnog krstarenja po Dunavu. Odlazak do poznate SKADARLIJE na večeru. Noćenje.

 

2.DAN : BEOGRAD

Odjava iz hotela i slobodno vrijeme do polaska za Zagreb. Mogućnost fakultativnog izleta ‘Ponos Jugoslavije’: Odlazak do stadiona MARAKANA, posjet KUĆI CVEĆA gdje je pokopan Josip Broz Tito i POVIJESNOM MUZEJU (ulaznica uključena u cijenu izleta). Potom nastavljamo prema AVALI, 207m visokom tornju s pogledom na Beograd (ulaznica uključena u cijenu izleta), te potom obilazak SPOMENIKA NEZNANOM JUNAKU, našeg kipara Ivana Meštrovića. Polazak za Zagreb oko 16h. Dolazak u Zagreb oko 23h.

CIJENA - 490 KN

Pitanja i dodatne informacije

COVID napomena

Za ulazak u državu potrebno je zadovoljiti jedan od dolje navedenih uvjeta ili posjedovati Digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 (dostupan od 1. srpnja 2021.) Uvjeti za ulazak:
• Cijepljen/a protiv bolesti COVID-19 (Potvrda o cijepljenju koju su izdala nadležna tijela ili zdravstvena služba. Certifikat vrijedi 14 dana nakon datuma primjene posljednje doze cjelokupnog rasporeda cijepljenja. Prihvaćaju se cjepiva koja je odobrila Europska agencija za lijekove, kao i cjepiva koja su završila postupak hitne uporabe Svjetske zdravstvene organizacije. Trenutačno su ova cjepiva ona koja proizvode Pfizer-Biontech, Moderna, Astra-Zeneca, Jansen/Johnson&Johnson, Sinovac i Sinopharm
• negativan rezultat testa PCR nazivom testa, datumom i vremenom ispitivanja, ispitnim centrom i rezultatom (samotestovi nisu valjani) (prihvaćeni i besplatni brzi testovi za građane grada Zagreba);
• oporavio/la se od bolesti COVID-19 (rezultat pozitivnog PCR testa vrijedi 180 dana).
Na putovanju nositelji digitalnog certifikata EU-a protiv bolesti COVID-19 imat će ista prava kao i građani posjećene države članice koji su cijepljeni, testirani ili oporavljeni.
Certifikatom se omogućuje standardizirano priznavanje statusa nositelja u pogledu cijepljenja, oporavka od bolesti COVID-19 ili rezultata testova. Svaka zemlja i dalje je odgovorna za definiranje vlastitih zahtjeva i pravila za ulazak, koji nisu standardizirani na razini EU-a. To znači da ono na što ćete imati pravo nakon predočenja ove potvrde ovisi o mjerama i pravilima ulaska koji su na snazi u vašoj zemlji odredišta.

Dodatne informacije

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), noćenje s doručkom u hotelu HOLLYWOODLAND 4* s uključenim ulaskom u aquapark tokom boravka, noćnim kupanjem, bazenima i saunama te doručkom , razglede prema programu, stručno vodstvo i organizacija puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Boravišna taksa – 1,5 eur po osobi po noćenju (obavezna nadoplata u hotelu)

*NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 150 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

* noćenje s doručkom u hotelu 4* s uključenim aquaparkom, bazenima i saunama!!!

 

Fakultativni izleti

– Krstarenje dvije rijeke  – 10 eur
– Izlet ‘Ponos Jugoslavije’ – 10eur

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava