BUDIMPEŠTA – VALENTINOVO

12.02-13.02.2022

*noćenje s doručkom u hotelu AQUINICUM 4*!!!

*uključen ulaz u Aronia Spa & Welness!!!

12.02-13.02.2022

490 HRK

Plan putovanja

 

 

1.DAN (subota)

Polazak iz Zagreba (autobusni kolodvor, peron 502-506) u 05:00. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima i odlazak autobusom do CITADELE s pogledom na cijeli grad. Nakon pauze za slikanje nastavak vožnje do TRGA HEROJA pored kojeg se nalazi GRADSKI PARK s neobičnim dvorcem VAJDAHUNYAD, nastavak vožnje ANDRASSY BULEVAROM gdje se nalazi OPERA. Slobodno vrijeme na VACI ulici i uživanje u adventskom sajmu do 15:00. Mogućnost vožnje brodom po DUNAVU uz nadoplatu. Odlazak do hotela. Check inn i slobodno vrijeme za kupanje ili opuštanje u saunama. Navečer po želji odlazak u tradicionalnu ČARDU na večeru uz folklorni program. Noćenje.

2.DAN (nedjelja)

Doručak. Mogućnost odlaska do BUDIMSKOG DVORCA, RIBARSKE UTVRDE, CRKVE MATIJE KORVINA, KATEDRALE SV.STJEPANA, PARLAMENTA za one koji to žele. Ostatak grupe ostaje na kupanju do polaska u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb oko 23:00. 

CIJENA - 490 KN

Pitanja i dodatne informacije

COVID napomena

AZIMUT TRAVEL j.d.o.o u suradnji s partnerom organizira testiranje dan prije ili na sam dan putovanja po cijeni od 99kn po osobi za brzi antigenski test. Mogućnost testiranja po istoj cijeni i po povratku radi ukinuća izolacije.
U slučaju pozitivnog nalaza na testiranju kod ugovorenog partnera prije odlaska na putovanje Azimut travel osigurava povrat 50% iznosa za putovanje.
Za ulazak u državu potrebno je zadovoljiti jedan od dolje navedenih uvjeta ili posjedovati Digitalni certifikat EU-a protiv bolesti COVID-19 (dostupan od 1. srpnja 2021.) Uvjeti za ulazak:
• Cijepljen/a protiv bolesti COVID-19 (Potvrda o cijepljenju koju su izdala nadležna tijela ili zdravstvena služba. Certifikat vrijedi 14 dana nakon datuma primjene posljednje doze cjelokupnog rasporeda cijepljenja. Prihvaćaju se cjepiva koja je odobrila Europska agencija za lijekove, kao i cjepiva koja su završila postupak hitne uporabe Svjetske zdravstvene organizacije. Trenutačno su ova cjepiva ona koja proizvode Pfizer-Biontech, Moderna, Astra-Zeneca, Jansen/Johnson&Johnson, Sinovac i Sinopharm
• negativan rezultat testa, PCR ili brzi antigen s nazivom testa, datumom i vremenom ispitivanja, ispitnim centrom i rezultatom (samotestovi nisu valjani) (prihvaćeni i besplatni brzi testovi za građane grada Zagreba);
• oporavio/la se od bolesti COVID-19 (rezultat pozitivnog PCR testa vrijedi 180 dana).
Na putovanju nositelji digitalnog certifikata EU-a protiv bolesti COVID-19 imat će ista prava kao i građani posjećene države članice koji su cijepljeni, testirani ili oporavljeni.
Certifikatom se omogućuje standardizirano priznavanje statusa nositelja u pogledu cijepljenja, oporavka od bolesti COVID-19 ili rezultata testova. Svaka zemlja i dalje je odgovorna za definiranje vlastitih zahtjeva i pravila za ulazak, koji nisu standardizirani na razini EU-a. To znači da ono na što ćete imati pravo nakon predočenja ove potvrde ovisi o mjerama i pravilima ulaska koji su na snazi u vašoj zemlji odredišta.

Dodatne informacije

Azimut vas vodi na dvodnevnu romantičnu relaksaciju u prijestolnicu Mađarske. Opustite se u Aronia Spa & Welness hotela Aquinicum s finskom, turskom i infracrvenom saunom, te dva termalna bazena*

Cijena aranžmana po osobi uključuje: Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u Aquinicum hotel Budapest 4*, turističkog pratitelja i organizaciju puta.

Cijena aranžmana ne uključuje: Ulaznice za muzeje, osobne troškove, hranu, piće, javni prijevoz, osobno osiguranje, fakultativne izlete

.

*NA PUTOVANJE JE MOGUĆE IĆI S OSOBNOM ISKAZNICOM!!!

Džeparac

Agencija preporuča ‘džeparac’ od cca 150 eura za suvenire i osobne potrebe. Budući da sve zemlje primaju EUR, slobodno možete već u Hrvatskoj promijeniti HRK u EUR.

Smještaj

– noćenje s doručkom u hotelu AQUINICUM 4*
– uključen ulaz u Aronia Spa & Welness

Fakultativni izleti

– vožnja brodom po Dunavu – 15 EUR
– večera u čardi u Budimpešti uz prigodni zabavni program i konzumaciju vina – 25 eur

Česta pitanja

Da li su fakultativni izleti obavezni i da li se plaćaju prilikom rezervacije?
– Fakultativni izleti NISU obavezni, što znači da ukoliko odlučite ne ići na izlet imate slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgledavanje grada te niste dužni platiti odlazak na izlet. Upute za plaćanje izleta ćete dobiti u Završnom pismu par dana prije puta
Što ako prisilno moram otkazati odlazak na putovanje?
U slučaju otkazivanja trudim ose osigurati što veći povrat prema putniku, no to naravno ovisi o načinu i vremenu otkazivanja, točnije koliko prije putovanaj je rezervacija otkazana. Više o uvjetima otkazivanja – UVJETI.
Kako se prijaviti na putovanje i što ako putujem s više ljudi?
Nakon prijave na formi ispod, putnik je dužan uplatiti akontaciju/polog od 500 HRK kao potvrdu svoje rezervacije. Ako putujete s još jednom ili više osoba, nije ih potrebno posebno prijavljivati, nego u napomeni napišite njihove podatke – ime, prezime, mail i broj mobitela.

Prijava